1922 Konyaspor, Türkiye'deki 136 takım arasında ilk sırada!

Oynadığı bir çok maçta en az rakipleri kadar pozisyon üreten ancak bunları bir türlü golle neticelendirmeyen 1922 Konyaspor, profesyonel liglerdeki 136 takım arasında gol yollarındaki en başarısız takım olarak dikkat çekiyor.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu Osmaniyespor FK'ya deplasmanda son dakika golüyle 1-0 mağlup olan 1922 Konyaspor'da gol sorunu devam ediyor.

POZİSYON ÇOK, GOL YOK!

Osmaniyespor FK karşısında en az rakibi kadar poziyon üreten 1922 Konyaspor, bu pozisyonarı yine neticelendiremedi. Yeşil-beyazlıların bir topu da direkten döndü.

136 TAKIM ARASINDA ZİRVEDE!

11 maçta sadece 1 gol atabilen yeşil-beyazlılar, Türkiye profesyonel liglerinde (Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig) mücadele eden 136 takım arasında en az gol atabilen takım olarak aynı grupta yer alan Bayburt İl Özel İdarespor'la birlikte zirveyi paylaşıyor.

MAÇ BAŞINA 0,09 GOL

1922 Konyaspor 11 maçta attığı 1 golle maç maçına 0,09'luk gol ortalamasıyla profesyopnel liglerde ender görülecek bir istatistiğe sahip. Düşme potasında yer alan ve üst sıradaki takımla arasında 6 puan fark oluşan yeşil-beyazlılar gol sorununu çözemezse ligden düşmesi kaçınılmaz olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum