1922 Konyaspor’da 11 transfer

1922 Konyaspor’da 11 transfer
 Muhabir
1922 Konyaspor devre arası 11 yeni ismi kadrosuna kattı

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni oyunculara toplu imza töreni düzenledi.

Zafer’deki kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Başkan Osman Baharoğlu, İkinci Başkan Muhammet Mustafa Kariman ve Genel Sekreter Hasan Çankılınç hazır bulundu. İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Osman Baharoğlu, takıma yeni katılan oyuncularla birlikte daha güçlü bir hale geldiklerini ifade etti.

Baharoğlu, “Göreve gelirken adeta ateşten gömleği giydiğimizin farkındaydık ancak bir an olsun gocunmadık. Bu şehrin takımına sahip çıkmamız gerektiğine inandık. Sağ olsun yönetici arkadaşlarımız ve Konyalı iş insanları gereken hassasiyeti gösterdi. Takımımıza maddi olarak nefes aldırdık, düzlüğe çıkardık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda devre arasında kadro planlaması yaptık. Takımımızdan ayrılan isimler oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Transfer komitemizin de yoğun çabaları sonucunda yeni transferlerimizi yaptık. Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir 1922 Konyaspor olacağımıza inanıyorum. Her zaman söylüyorum; biz bu gemiyi limana sağ salim yanaştıracağız. Bu zorlu süreçte tüm Konya’yı bizlere destek olmaya davet ediyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın biz elimizden geleni yapıyoruz. Tek gayemiz şehrimizin takımının başarılı olması” ifadelerini kullandı.

İŞTE TRANSFERLER

Ramazan Haklı - Kaleci

Samet Acar - Sol bek

Mert Korkmaz - Sol stoper

Tayfun Yanar - Stoper

Yusuf Kılıç - Sağ bek

Burak Özsoy - Ön libero

Muzaffer Emre İlhan - Orta saha

H. Mert Korkmaz - Orta saha

Ertuğrul Tekşen - Orta saha

Emrah Turan - Kanat

Ömer Karacagün - Kanat

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum