1922 Konyaspor’da transferler devam ediyor

1922 Konyaspor’da transferler devam ediyor
Karatay Termal 1922 Konyaspor, Güray Gazioğlu ve Hacı Ömer Doğru’yu renklerine bağladı.

 

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

1922 Konyaspor son olarak, 2019-2020 sezonunda da yeşil-beyazlı kulübün formasını giyen, Amedspor’dan orta saha oyuncusu Güray Gazioğlu ile geçtiğimiz sezon Ankaraspor'da  forma giyen forvet oyuncusu Hacı Ömer Doğru’yu renklerine dahil etti.

Kulüp Başkanı Muhammet Zahir Renklibay ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Güray Gazioğlu ile 1,  Hacı Ömer Doğru ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

rk.jpg

Yeşil-beyazlılar daha önce iç transferde Ahmet Önay, Can Demir Aktav ve Kadem Burak Yaşar, dış transferde ise Erbaaspor'dan kaleci Suphi Dağ’la sözleşme imzalamıştı.

e5n2aeoweac33yd.jpg

 

SEÇMELER CUMHURİYET SAHASINA ALINDI

Öte yandan Karatay Termal 1922 Konyaspor’un 9-10-11 Temmuz tarihleri arasında Tatlıcak Konyaspor Akademi Tesislerinde yapacağı seçmeler, bakım nedeniyle Cumhuriyet Sahası’na alındı.

Konya içi, Türkiye geneli ve yurt dışından 1997-2002 yılları arası doğumluların katılabileceği seçmeler için futbolcularda en az BAL oyuncusu olma şartı aranacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.