1922 Konyaspor'da 3 transfer birden

1922 Konyaspor'da 3 transfer birden
 Muhabir
Karatay Termal 1922 Konyaspor, kadrosunu 3 transferle güçlendirdi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, kadrosunu 3 transferle güçlendirdi.

HASAN HÜSEYİN ÖZTÜRK

1922 Konyaspor, Meram Kara Kartallar forması giyen Hasan Hüseyin Öztürk’ü kadrosuna kattı. Konya ve Türk futboluna genç yetenekler kazandırmayı amaçlayan 1922 Konyaspor, giyen 2005 doğumlu kanat oyuncusu Hasan Hüseyin Öztürk’ü kadrosuna kattı. İmza töreninde dilek ve temennilerini ifade eden Kulüp Başkanımız Osman Baharoğlu, aramıza yeni katılan Hasan Hüseyin’den beklentilerinin oldukça yüksek olduğunu ve hayallerine kavuşabilmesi için çok çalışması gerektiğini vurguladı.

HACI ÖMER DOĞRU

1922 Konyaspor, son olarak Kırşehir FSK forması giyen 1997 doğumlu forvet oyuncusu Hacı Ömer Doğru ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kulübün formasını daha önce de terleten Hacı Ömer Doğru, yeşil-beyazlılarda 9 numaralı formayı giyecek.

EMRE MAVİ

Karatay Termal 1922 Konyaspor, son olarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekibi Ömeranlıspor forması giyen 2000 doğumlu kaleci Emre Mavi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Emre Mavi, 98 numaralı formayı giyecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.