1922 Konyaspor'da 5 oyuncuyla daha yollar ayrıldı

1922 Konyaspor'da  5 oyuncuyla daha yollar ayrıldı
1922 Konyaspor'da 5 oyuncuyla daha yollar ayrıldı

 

 

Mislicom.2 Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da 5 oyuncuyla sözleşme feshedildi. Yapılan açıklamada, “Karatay Termal 1922 Konyaspor'un futbolculardan Savaş Polat, Aybars Tüfekçi, Mehmet Gaffar Öz, İsmail Ekdi ve Mehmet Ali Can ile yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri fesh edilmiş olup takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi. Karatay Termal 1922 Konyaspor'da daha öncede Seydi Kayasoy, Hamit Kulya, Süleyman Selak ve Doğan Karakuş’un sözleşmesi feshedilmişti.

TAMER AŞIK İLE 1,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Şu ana kadar 9 oyuncuyla yollarını ayıran Karatay Termal 1922 Konyaspor, 20 yaşındaki savunma oyuncusu Tamer Aşık’ı renklerinde dahil etti. İkinci Başkan Oktay Erkek'in katıldığı tören ile en son Ankaraspor forması giyen oyuncuyla1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Yeşil-beyazlılar daha önce de 24 yaşındaki forvet oyuncusu Yasin Abdioğlu’nu renklerine dahil etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.