1922 Konyaspor'da devir konusu bu hafta netleşecek

1922 Konyaspor'da devir konusu bu hafta netleşecek
Ereğlispor'un taklip olduğu 1922 Konyaspor'da devir konusu bu hafta netleşmesi bekleniyor.

Konyaspor'un pilot akımı 1922 Konyaspor'da bekleyiş sürüyor. Devredilmesi gündeme gelen ve Ereğlispor'un talip olduğu yeşil-beyazlılarda görüşmeler belli bir aşamaya geldi.

Şayet devir gerçekleşmezse yeşil-beyazlı yönetim lige devam etmeyi düşünüyor. Ereğlisporla olan görüşmelerin bu hafta netleşmesi bekleniyor.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, "Ereğli Belediyesi ile yürüttüğümüz görüşmeler belli bir aşamaya gelmiştir. Bu görüşmeler sonucundan 1922 Konyaspor’un 9 Eylül tarihinde Genel Kurulu var. Aynı tarihte maçımız da var. Bu maça çıkacağız. Eğer 1922 Konyaspor’un Ereğli Belediyesine veya başka bir kuruma satışı gerçekleşmese kongrede yeni yönetim belirleyip görevlendirmeleri yapacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Sözleşmesi devam eden oyuncularımız var akademi takviyesi ile lige katılacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” demişti.

Öte yandan takımla sözleşmesi devam eden bazı futbolcuların gerek alacakları gerekse lisans işlemleri için muhatap bulamadıklarını belirterek TFF'ye şikayette bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.