1922 Konyaspor'da Kelkit mesaisi

1922 Konyaspor'da Kelkit mesaisi
1922 Konyaspor'da Kelkit mesaisi sürüyor

1922 Konyaspor, 1954 Kelkit Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor TFF 3. Lig 1.Grup 4. haftasında 24 Eylül Cumartesi günü Kelkit İlçe Stadyumunda 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk olacak yeşil-beyazlılar maçı hazırlıklarını devam ettirdi. Çağdaş Çankaya nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koşuyla başladı taktik çalışmayla sona erdi. Kaleciler ise Kaleci Antrenörü Şahin Şarlak nezaretinde ayrı çalıştı.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Mücadelenin hakemi de de belli oldu. TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) 24 Eylül Cumartesi günü Kelkit İlçe Stadyumunda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmaya Adıyaman bölgesi hakemi Nabi İzci’yi atadı. İzci’nin yardımcılıklarını Eren Özçelik ve Abdulkadir Yılmazoğlu yaparken mücadelenin 4. hakemi Mustafa Teker olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum