1922 Konyaspor’da Kırşehir mesaisi

1922 Konyaspor’da Kırşehir mesaisi
1922 Konyaspor’da Kırşehir mesaisi sürüyor

 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak Karatay Termal 1922 Konyaspor’da maç hazırlıkları sürüyor. 1 günlük aranın ardından hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar dün de çalışmalarını sürdürdü. Saraçoğlu Tesislerinde Salih Eken ve ekibinin yönettiği antrenmanda takımın moralli olduğu gözlendi.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 4. hafta maçında 10 Ekim Cumartesi günü Kırşehir Belediyespor’la Karatay Termal1922 Konyaspor arasında oynanacak maçın hakemleri belli oldu. Kırşehir AHİ Stadyumu’ndan oynanacak ve 15.00’da başlayacak mücadeleyi Kocaeli Bölgesinden Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Serdar İla ve Uğur Akalp yaparken mücadelenin 4. hakemi Sabit Selvi olacak.

savas-polat.jpg

SAVAŞ POLAT 1922 KONYASPOR’DA

Konyaspor’da A takımda düşünülmeyen Savaş Polat, sezon sonuna kadar pilot takım 1922 Konyaspor’a kiralandı. Savaş Polat, yeni sezon hazırlıklarını Konyaspor’da geçirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.