1922 Konyaspor'da kötü sonuçların baş etkeni gol sorunu

1922 Konyaspor'da kötü sonuçların baş etkeni gol sorunu
 Muhabir
8 maçta sadece 1 gol atabilen 1922 Konyaspor'da gol sorunu kötü sonuçların baş nedeni olarak ortaya çıkıyor

TFF 3. Lig 8.haftasında Silivrispor'a 2-0 yenilerek haftayı mağlubiyetle kapatan 1922 Konyaspor, 8. haftada da galibiyet özlemini dindiremedi.

Sezonun başlamasına 1 hafta toplanan ve yeterince hazırlanamadan lige başlayan 1922 Konyaspor, haftalar geçtikçe futbolunu düzeltmesine karşın özellikle gol yollarında yetersiz kalması istenilen sonuçarın alınmamasıa neden oluyor.

Bekir Mehtap'ın ekibi, Silivrispor maçında da çok sayıda posizyona girmesine karşın bunları neticelendiremedi.

Bekir Mehtap geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada gol atmanın beceri, biraz da şans işi olduğunu vugulamıştı.

1922 Konyaspor bu hafta Bayburt Özel İdarespor'a konuk olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.