1922 Konyaspor’da moraller yerinde

1922 Konyaspor’da moraller yerinde
 Muhabir
3. Lig'de mücadele eden 1922 Konyaspor’da moraller yerinde

Karatay Termal 1922 Konyaspor TFF 3. Lig 3. Grup 29. haftasında hafta sonu oynayacağı Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. TFF 3. Lig 3. Grup 28. haftasında Sivas Dört Eylül Futbol’u deplasmanda mağlup ederek son 2 hafta öncesi ligde kalma yolunda çok önemli bir puanı hanesine yazdıran Karatay Termal 1922 Konyaspor bir günlük aranın ardından hafta sonu evinde oynayacağı Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Saraçoğlu tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve teknik ekip nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı, teknik çalışmayla sona erdi.

3.jpg

MORAL YEMEĞİ

Öte yandan 1922 Konyaspor moral yemeğinde bir araya geldi Sivas deplasmanından galibiyetle dönen ve bitime iki hafta kala düşme potasının 5 puan üzerinde yer alan yeşil-beyazlılar Ekrem Coşkun’un ev sahipliğinde akşam yemeği organizasyonunda moral depoladı. Beyşehir Çevre Yolu üzerinde yer alan Ekrem Coşkun Döner’de yenilen akşam yemeğinde; Kulüp Başkanımız Osman Baharoğlu, yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolcular yer aldı.

2.jpg

EKREM COŞKUN’DAN TEBRİK

1922 Konyaspor’u 6 maçlık yenilmezlik serisinden dolayı tebrik eden Konyaspor eski yöneticisi ve iş insanı Ekrem Coşkun, yeşil-beyazlıların aldığı sonuçlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Misafirperverliğinden dolayı Ekrem Coşkun’a teşekkür eden Kulüp Başkanımız Osman Baharoğlu, ligin kalan iki maçında da yenilmezlik serisine devam etmek istediklerini ifade etti. Akşam yemeği organizasyonu sohbet toplantısıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.