1922 Konyaspor'da Serik hazırlıkları sona eriyor

1922 Konyaspor'da Serik hazırlıkları sona eriyor
1922 Konyaspor, Serik Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak tesislerinde kampa girecek

 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 9. hafta maçında yarın Serik Belediyespor’u konuk edecek Karatay Termal 1922 Konyaspor, Erol Mıngır ve teknik ekip yönetiminde hazırlıklarını Saraçoğlu Tesislerinde devam ettiriyor. Yeşil-beyazlılarda önceki gün yapılan çalışmaya tedavileri devam eden Hamit Kulya, Doğan Karakuş, Mert Dikici ve Fatih Mankır katılmadı. Sakatlıkları devam eden Seddar Karaman, Ekrem Kayılıbal ve Süleyman Selak ise takımdan ayrı çalıştı.

BUGÜN TAMAMLAYACAK

Karatay Termal 1922 Konyaspor, Serik Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla nokta koyacak. Tesislerinde kampa girecek yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye başlayacak. 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak mücadele 13.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Çorum bölgesi hakemiAhmet Ecevit yönetecek. Ecevit’in yardımcılıklarını Muhammet Oğuzhan Öztaş ve Levent Yeşilyurt yaparken karşılaşmanın 4. hakemi Burak Demirkıran olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.