1922 Konyaspor'da Yomraspor mesasi

1922 Konyaspor'da Yomraspor mesasi
1922 Konyaspor, Yomraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

1922 Konyaspor, Yomraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. TFF 3. Lig’de karşılaşmalar deprem nedeniyle verilen aranın ardından hafta sonu yeniden başlayacak. TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 5 Mart Pazar günü Yomra İlçe Stadyumu'nda Yomra Spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Saraçoğlu tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Ünal ve yardımcı ekip nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve taktik çalışmayla sona erdi.

1922-konyaspor.jpg

MURAT KARADENİZ’İN DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

1922 Konyaspor Kulübü, hafta sonu Karaman FK ile yapılan hazırlık maçında sakatlanarak ambulans ile hastaneye kaldırılan futbolcu Murat Karadeniz’in durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “ Futbolcumuz yapılan tetkikler sonucu gözetim altında hastanede dinlendirilmiş tedavi ve bireysel antrenmanlara başlayan futbolcumuz takımla çalışmalara başlamıştır.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.