1922 Konyaspor'dan 10 maçta tek galibiyet

1922 Konyaspor'dan 10 maçta tek galibiyet
1922 Konyaspor'dan 10 maçta tek galibiyet

 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 23. hafta maçında sahasında Kırşehir Belediyespor’a tek golle mağlup olarak haftayı puansız kapatan Karatay Termal 1922 Konyaspor, kötü gidişi durduramadı. Yeşil-beyazlılar, ligde son oynadığı 10 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Bu maçlarda 3 de beraberlik alan Erol Mıngır’ın öğrencileri, 30 puanlık pastadan sadece 6 puan çıkarabildi.

KORKULU RÜYA GÖRMEK İSTEMİYOR

4 takımın ligden düşeceği grupta 1922 Konyaspor, 23 puan ve averajla 15. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar, bu performansını devam ettirmesi halinde yeşil-beyazlıların küme düşme potasına girmesi kaçınılmaz gözüküyor. Korkulu rüya görmemesi için temsilcimiz acil puan ve puanlar alması gerekiyor.

PERŞEMBE MAMAK’A KONUK OLACAK:

Karatay Termal 1922 Konyaspor, 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta maçında 18 Şubat Perşembe günü Mamak FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Çubuk İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Serdar Akkoçoğlu yönetirken Sinan Ertinğü ve Sabri Üstünel yardımcılığını yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.