1922 Konyaspor'dan "darp" iddiasına yalanlama

1922 Konyaspor'dan "darp" iddiasına yalanlama
1922 Konyaspor Kulübü, sosyal medyada "Futbolcular, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin'i darp etti" şeklindeki iddiaları yalanladı.

1922 Konyaspor Kulübü, Zonguldak Kömürspor maçı sonrası sosyal medyadaki, "1922 Konyaspor forması giyen futbolcular, soyunma odasında da kendilerine kötü söz kullanan Sportif Direktör Mesut Erçetin'i darp etti. Soyunma odasında çıkan kavganın ardından baygınlık geçiren Mesut Ertekin hastaneye kaldırıldı." şeklindeki paylaşımları yalanladı.

ercetin.jpg

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"1922 Konyaspor'umuzun Zonguldak Kömürspor maçının ardından soyunma odamızda yaşandığı iddia edilen olaylar tamamıyla hayal ürünüdür. Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Erçetin ile futbolcular arasında fiziki bir temas olmadığı gibi Erçetin maç sonunda soyunma odasında oyunculardan özür dilemiştir. Sonrasında teknik direktör odasında fenalaşan Erçetin için ambulans çağırılmıştır. Söz konusu görsel bu ana aittir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

untitled-1.jpg

SAHA İÇERİSİNE GİRDİ

Mesut Erçetin, 1922 Konyaspor'un deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a 2-1 yenildiği maçta uzatma dakikalarında gelen gol sonrası sahaya girdi ve Can Demir Aktav ve bazı futbolculara tepki gösterdi. Erçetin'in sert el kol hareketleri yaptığı görüldü. Mesut Erçetin'i 4. hakem sahadan çıkardı.

Yaşananlar maçı canlı yayınlayan yerel Elmas TV'ye böyle yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.