1922 Konyaspor’u Adem Bulut istiyor

1922 Konyaspor’u Adem Bulut istiyor
1922 Konyaspor’un geleceği belirsizliğini korurken, bazı iş insanları takıma sahip çıkma kararı aldı. Adem Bulut beraber hareket ettiği iş insanlarıyla beraber 1922 Konyaspor’a talip olurken, Konyaspor yönetimiyle pazarlıklar başladı.

Seçim öncesi Ereğli, seçim sonrası Akşehir’e bırakılması söz konusu olan 1922 Konyaspor, Akşehirspor’lu yöneticilerin ekonomik şartları karşılayamayacaklarını söylemeleri nedeniyle Konyaspor’da kaldı. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, 1922 Konyaspor’un temel amacının Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu buna rağmen, sistemin işlemediğini dile getirmişti. Kulluk, sistemin işlemediği kulübün ekonomik yükünü çekmenin de doğru olmadığına dikkat çekmişti.

ÖNCE EREĞLİ SONRA AKŞEHİR

Yerel seçimler öncesi eski ismiyle Anadolu Selçukspor’un Ereğlispor bünyesine katılacağı iddia edilse de bu iddialar seçim sonrası raf kalktı. Olağanüstü genel kurul sonrası Akşehirspor, 1922 Konyaspor’a talip olurken bir haftalık çalışmanın ardından ekonomik olarak takımı yüklenemeyeceklerini açıkladılar. Bu süreçte takımın devredilmesiyle ilgili yönetim oldukça fazla eleştiri aldı.

YÖNETİM TAVIR KOYDU

Akşehir ile ilgili çalışmaların son bulmasının ardından Konyaspor yönetimi bir açıklama yaparken, ekonomik nedenler dolayısıyla Akşehirspor’un 1922 Konyaspor’u devralmayacağını belirtti. Konyaspor’un açıklamasında devir sürecinde sosyal medyadan kulübün devredilmesini eleştiren eski yöneticiler ve iş dünyasından isimler kulübü yönetmeye davet edilirken, uzaktan eleştirmenin kolay olduğu belirtildi. Yönetim 1922 Konyaspor’u düşünen eski yöneticileri göreve davet etti.

ADEM BULUT TALİP OLDU

Yönetim ve Akşehir cenahında bunlar yaşanırken, Konyalı iş insanı Adem Bulut, 1922 Konyaspor’u devralabileceğini açıkladı. Yönetimin açıklamasının ardından bir grup iş insanıyla 1922 Konyaspor’u devralabileceklerini belirten Adem Bulut çalışmalara başladı. Yönetim ile temasa geçen Bulut, devir şartlarını sorarken, güçlü bir yönetimle 1922 Konyaspor’a talip oldu. Adem Bulut, 1922 Konyaspor’u devralarak daha üst liglerde mücadele edecek bir yapı oluşturmayı da hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.