1922 Konyaspor’un grubu belli oluyor

1922 Konyaspor’un grubu belli oluyor
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, 27 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek

 

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden 1922 Konyaspor’un rakipleri yarın belli olacak. TFF 2. Lig Grupları Kura Çekimi, saat 16.00'da Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Kura çekim törenine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katılacak. 1922 Konyaspor geçtiğimiz sezon ‘Beyaz Grup’ta yer almıştı.

FİKSTÜR 1 EYLÜL’DE ÇEKİLECEK

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi ise 1 Eylül Salı günü JW Marriott Otel'de yapılacak TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Ancyra Salonu'nda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüpleri delegelerinin katılımı ile gerçekleşecek. TFF 2. Lig’de yeni sezon 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde başlayacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

1922 Konyaspor Kulübü, 2020-2021 Futbol Sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar 19 Ağustos’ta başladığı çalışmalarını yaptığı Tatlıcak Tesislerinde teknik Direktör Salih Eken ve yardımcı antrenörler nezaretinde devam ediyor.

1922-konyaspor-2.jpg

MEHMET KAÇIRAN KARAMAN'LA ANLAŞTI

Öte yandan yeşil-beyazlılarla uzun yıllardır görev yapan masör Mehmet Kaçıran, Karaman Belediyespor’la anlaştı. TFF 3. Lig’de mücadele edecek Karaman Belediyespor, Mehmet Kaçıran’ı sosyal medya hesabından duyurdu. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.