2 maçın hasılatı, 2 vakfa bağışladı

2 maçın hasılatı, 2 vakfa bağışladı
Konyaspor, iç sahada oynadığı Yeni Malatyaspor ve Kayserispor maçlarının hasılatının, 2 vakfa bağışlandığını açıkladı

Atiker Konyaspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, “İç sahada oynadığımız Malatyaspor ve Kayserispor maçlarından elde edilen bilet satış gelirleri iki vakfa eşit olarak bağışlandı. Bilindiği üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınır dışında başlattığı Afrin Operasyonu’na destek olmak için yönetim kurulumuz bir karar almış ve Süper Lig’de oynayacağımız Malatyaspor ile Kayserispor maçlarının elektronik bilet satış gelirlerinin Mehmetçik Vakfı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlayacağını açıklamıştı. İki maçın bilet satış gelirleri dün ilgili vakıfların hesabına yatırıldı” denildi.

PASSOLİG, HİZMET BEDELİ ALMADI

Açıklamanın devamında, “Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize destek olmak adına başlatmış olduğumuz kampanyaya, yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra Passolig şirketi de hizmet bedeli almayarak iştirak etti. Selçuklu Motorlu Araçlar İç ve Dış Ticaret, Sigorta Center Osman Öztürk ve Mehmet Ali Ece isimli taraftarımız da nakdi yardımda bulunarak hem taraftarlarımızın iç sahada Atiker Konyaspor’umuzu izlemesine destek oldular, hem de gözbebeğimiz Mehmetçiklerimize bağışta bulundular. Kampanyaya destek olan herkese camiamız adına teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.