2 yılın ardından Akkise’de bahar şenlikleri heyecanı başlıyor

2 yılın ardından Akkise’de bahar şenlikleri heyecanı başlıyor
Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde yapılan basın toplantısında, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül , Ahırlı Kaymakamı Alperen Celepçi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde yapılan basın toplantısına, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül , Ahırlı Kaymakamı Alperen Celepçi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akkise’de pandemiden dolayı 2 yıl sonra 20.Akkise Bahar Şenlikleri heyecanı kaldığı yerden sürmeye devam ediyor. Akkise Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nedim Selek ‘’2000 yılından bu yana yapılan yaklaşık 20 bin kişinin katılım sağladığı, 15 bin kişilik yemek verdiğimiz ve ayrıca Konya’nın en büyük şenliklerinden biri olan 20. Akkise Bahar Şenliği’mize hepinizi davet ediyorum’’dedi

Şenlik kapsamında yapılacak etkinliklerin 2 gün boyunca devam edeceğini aktaran Nedim Selek ‘’Şenliğimiz cumartesi ve pazar olmak üzere Akkise Han Alanı’nda gerçekleştirilecektir. Şenliğimizdeki asıl amaç dostluk, kardeşlik, akraba bağlarını güçlendirme ve muhabbet dolu etkinliklerin icra edilmesidir’’ dedi.

Dernek Başkanı Nedim Selek sözlerine şu şekilde devam etti: “Cumartesi günü yapacağımız hatim duası ile başlayacak şenliklerde; konserler, mehteran ve sürpriz etkinlikler gibi birçok etkinlik vatandaşımızla buluşacak. Bu vesile ile şenliğimize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.”

akkise.jpeg

Çıkın çıkın gelin

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül şenlik hakkında şu ifadeleri kullandı: “Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ve pandemi nedeni ile ara verdiğimiz şenliklerimiz bu yıl da tam bir dostluk, kardeşlik, sevgi, akraba bağlarını güçlendiren, muhabbet dolu etkinliklerle icra edilecek. Çıkın çıkın gelin hepinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Çok coşkulu bir şenlik bizi bekliyor

Ahırlı Kaymakamı Alperen Celepci şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: ’’ Öncelikle değerli başkanımıza ve ekibine bizleri burada bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Tabi 2 senedir pandemiden dolayı şenliklerimize ara vermiştik bu hafta sonu inşallah çok çoşkulu bir şenlik bizi bekliyor ve çok büyük bir katılım bekliyorum. Tabi ki sıla-i rahim birlik ve beraberliğimizin en büyük güç bulmuş halidir. Ben tüm Konyalı hemşerilerimizi haftasonu yapılacak olan şenliğimize davet ediyorum ve bekliyorum inşallah çok güzel bir program geçireceğimizi düşünüyorum ve teşekkür ediyorum.’’

akkise-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.