2014'ün son haftasında hangi filmler vizyonda?

2014'ün son haftasında hangi filmler vizyonda?
2014 yılının son vizyon haftasında 2'si yerli toplam 8 yeni film sinema izleyicisiyle buluşuyor.

Komediden korkuya, dramdan savaşa bir çok filmin vizyona gireceği haftada;
Yusuf Yusuf, Son Umut, Ayı Paddington,Rec 4: Kıyamet Gecesi, Nikahta Keramet var mı?, İki Gün Bir Gece, İnsanları Seyreden Güvercin, Aşk-ı Suzan filmleri sinema salonlarında gösterime girecek.

Oscar ödüllü Russell Crowe'un hem yönettiği hem başrol oynadığı Son Umut -The Water Diviner filmi sinemaseverlerle buluşuyor. Crowe'a Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Olga Kurylenko'nun eşlik ettiği film; Çanakkale Savaşı'ndan dört yıl sonra savaşa gönderdiği üç oğlunun kaderini öğrenmek üzereİstanbul'a gelen Avustralyalı çiftçi Connor'ın hikâyesine odaklanıyor.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken haftanın yerli komedisi Yusuf Yusuf vizyona girecek filmler arasında yerini alıyor. Başrollerini Ali Sunal, Burak Satıbol ve Oya Başar'ın paylaştığı filmde onlara; Sinem Öztürk,Bülent Seyran, Yakup Yavru, Sezai Alptekin ve Tülin Oral gibi isimler eşlik ediyor.

Filmde, araba yarışı tutkunluğu yüzünden rallici olmak isteyen ama hayat şartları nedeniyle minibüs şöförü olan Yusuf'un başından gecen kahkaha dolu hikayesine ortak olacağız.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.