2021 LGS Türkiye Birincisi PEMA Koleji’nden

2021 LGS Türkiye Birincisi PEMA Koleji’nden
PEMA Koleji öğrencilerinden Mehmet Özer, bütün sorulan doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu.

Kurulduğu 2010 yılından bu yana her yıl Türkiye birincileri çıkaran PEMA Eğitim Kurumlan, bu yıl da geleneği bozmadı, 2021 LGS Türkiye Birincisi yine PEMA Kolejinden çıktı. PEMA Koleji öğrencilerinden Mehmet Özer, bütün sorulan doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu. Konu hakkında düzenlenen basın toplantısında konuşan PEMA Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç bu başarıda emeği olan, idarecilerine, öğretmenlerine ve kendilerine ilk günden itibaren güvenen tüm velilerine teşekkür ederek, “Sonuçlar ülkemize hayırlı olsun” dedi.

dsc-1054.jpg

BU GURUR HEPİMİZİN

Yönetim Kurulu Üyesi Sami Koç ise, “PEMA Eğitim Kurumlarının yine Konya'mıza, vatanımıza, milletimize armağanları oldu. 2021 LGS Türkiye birincisi aramızda. Tüm sorulan doğru cevaplayan 500 tam puan alan öğrencimiz Mehmet Özer oldu. Yine Türkiye'deki her okula çok rahat bir şekilde girebilecek sıralamalar alan, Türkiye dereceleri yapan diğer öğrencilerimiz karşınızda. Bu gurur burada bizleri gözleri yaşararak izleyen annelerimizin babalarımızın yani velilerimizin gururu. Bu gurur öğrencilerimizin yüzündeki şu anki mutluluğu görebilmek için tüm yıl onlarla sevinip onlarla üzülen mesleğini aşkla yapan öğretmenlerinin gururu. Bu gurur kurulduğu 2010 yılından bu yana her yıl Türkiye birincileri çıkaran PEMA'nın haklı gururu. Evet işte bu gururla göğsümüzü gere gere, ‘Burası PEMA, bizler de PEMA'lıyız’ diyoruz” dedi.

dsc-1057.jpg

EĞİTİMİN RUHU OLMALI

Eğitim ciddi bir iş olduğunu dile getiren Koç, “Eğitim, eğitimcilerin yapması gereken ve bir ruhu olması gereken bir iştir. Biz bu çocukların sadece akademik başarılarıyla gururlanmıyoruz, bizi asıl gururlandıran PEMA öğrencisinin karakteridir. Nereden geldiğini bilmesidir. Niye Türkiye'nin en güzel okullarına, üniversitelerine gitmesi gerektiğini bilmesidir. Bu topraklara olan sevgisidir, sadakatidir. Bizi gururlandıran işte PEMA öğrencisinin bu karakteridir. Aslında bir okula değer katan da budur, mezunlarının duruşudur, nerede olduğudur. Okulumuzun bu değerleri kazanmasında emeği geçen başta yönetim kurulunun diğer kıymetli üyelerine, idarecilerimize, öğretmenlerimize, bu ruhla çalışan tüm çalışanlarımıza ve bizlere ilk günden itibaren güvenen ve her zaman yanımızda olan tüm velilerimize teşekkür ederim. Ve en büyük teşekkür de okulumuza bu değeri katan karakterli Pema öğrencilerine olacaktır. Çok çalışıyoruz, işimizi aşkla yapıyoruz ve çıtayı her yıl daha da yukarılara çıkarmanın azmi içindeyiz. Her şey evlatlarımız ve geleceğimiz için. Bu sonuçlar, ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu. Programda konuşan 2021 LGS Türkiye Birincisi Mehmet Özer ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, eğitimine yine PEMA’da devam edeceğini söyledi. (Gülşen Çopur)

dsc-1027.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.