"2023'e Doğru Yeni Türkiye Yolunda" Konferansı

"2023'e Doğru Yeni Türkiye Yolunda" Konferansı
Gazeteci yazar Küçük:- "İçeriden ve dışarıdan bu kadar haine karşı Türkiye'nin PKK'ya, Fetullahçılara ve DHKP-C'ye karşı verdiği bu mücadele çok önemli. Ülkemiz şu an bu mücadeleyi iyi götürüyor"

ZONGULDAK (AA) - Gazeteci yazar Cem Küçük, "İçeriden ve dışarıdan bu kadar haine karşı Türkiye'nin PKK'ya, Fetullahçılara ve DHKP-C'ye karşı verdiği bu mücadele çok önemli. Ülkemiz şu an bu mücadeleyi iyi götürüyor" dedi.

Küçük, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "2023'e Doğru Yeni Türkiye Yolunda" konulu konferansta yaptığı konuşmada, gerçekleşen terör saldırılarını PKK ve PYD'nin kendi başına yapamayacağını söyledi.

Sistematik saldırıların terör örgütlerinin işi olmadığına ifade eden Küçük, şöyle konuştu:

"Eskiden çatışmanın bile hukuku vardı. Dağda bir çatışma yaşanırdı, askerimiz şehit olurdu. PKK'lılar öldürülürdü. Bu bir savaş hukuk içeriyordu kendine göre. Bu yöntemi de yapmayıp kalleşliğe başvuruyorlar. Örneğin, iki tane subayımızı, askerimizi ve polisimizi evinde uyurken, bir binbaşıyı eşinin yanında, bankamatikten para çeken uzman çavuşu şehit etme ve servis araçlarını ateşe verme gibi tam bir terörizm yöntemini kullanarak bu ülkeyi yakmaya çalıştılar."

Küçük, terör örgütünün 7 Haziran-1 Kasım arasında ülkeyi çok karıştırmaya çalıştığını anlatarak şunları kaydetti:

"İstediklerini elde etmek için her türlü illegal yola başvurdular ama 1 Kasım seçimlerinde AK Parti yüzde 50 oy alınca bu oyunları bozuldu. Ama yine durmadılar. İşte her gün şehitlerimiz haberi geliyor. Genelkurmay'ın da bulunduğu alanda servis aracı geçtiği sırada bomba patlatılarak 28 vatandaşımız öldürülüyor, şehit ediliyor. Bu kadar çok şeyin içerisinde Türkiye var olma mücadelesi veriyor. İçeriden ve dışarıdan bu kadar haine karşı Türkiye'nin PKK'ya, Fetullahçılara ve DHKP-C'ye karşı verdiği bu mücadele çok önemli. Ülkemiz şu an bu mücadeleyi iyi götürüyor. Bu teröristlerin Türkiye'ye karşı bir şey yapma şansı yok. Ancak hainlik yapabilirler."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.