2024 Altın yılı olacak! Altın uzmanından ‘altın tavsiyeler’

2024 Altın yılı olacak! Altın uzmanından ‘altın tavsiyeler’
 Editör
ABD Merkez Bankası’nın gelecek yıl faiz indirimine başlayacağı yönündeki beklentilerin artması, ons altın fiyatını uçurdu. Bu durum gram altın fiyatında da tarihi rekoru beraberinde getirdi. Altın Uzmanı İsmail Karagöz'den önemli tavsiyeler...

Değeri ons altın ve dolar/TL'nin fiyatına göre hesaplanan altının gram fiyatı, ons altından aldığı destekle yükselmeye devam ediyor. Foreks piyasalarda spot gram altın, bugünkü işlemlerde 1896 liraya kadar çıkarak yeni rekorunu kırmış oldu.

Dünya piyasalarında yaşanan bu gelişmeler, Türkiye’de de altın fiyatlarının yükselerek rekor tazelemesini beraberinde getirdi. Çeyrek altının fiyatı 3 bin 100 liraya yaklaşırken Cumhuriyet altınının fiyatı ise 12 bin 750 liranın üstüne çıktı.

ALTIN YATIRIMCISINA ALTIN TAVSİYELER

Altın fiyatlarının son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte tarihi bir rekora daha imza attığını dile getiren Altın Uzmanı İsmail Karagöz, altının her zaman için en güvenilir yatırım limanı olduğuna işaret etti.

Önümüzdeki döneme ilişkin merak edilenlere yönelik de açıklamalarda bulunan İsmail Karagöz, “Yatırımcılarımıza 6 aylık veya 12 aylık tasarruflarını en iyi yatırım aracı olan altına yatırım yapmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

2024’TE TARİHİ REKORLAR ÜST ÜSTE GELEBİLİR!

2024 yılında altının seyrinin ne yönde olacağına ilişkin öngörülerini de ifade eden Altın Uzmanı Karagöz, “Gram altının 2 bin 500 lirayı görebileceğini tahmin ediyorum. Benim tavsiyem yine söylüyorum, şayet yatırım yapabilecek bir ekonomik düzeye sahipseniz kesinlikle yatırımınızı altından yana değerlendirin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.