21. Girişim Ve İş Dünyası Zirvesi

21. Girişim Ve İş Dünyası Zirvesi
Zirve dolayısıyla gala gecesi yapıldı

ANKARA (AA) - Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) ve Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneğinin (Akyurt SİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi dolayısıyla gala gecesi düzenlendi.

Sheraton Otel'deki etkinlikte konuşan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, bir firmanın reytinginin ülke reytinginin üzerinde olamayacağını söyledi. Türkiye'de ve çevresinde yaşanan olayların ülkeye ilişkin algıyı etkilediğini dile getiren Özdebir, "Bu algıyı düzeltmek hepimizin işi." dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran da TÜRKONFED'in Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olduğunu belirterek "TÜRKONFED, ülke ekonomisine yön vermesi ve iş dünyasının nabzını tutması anlamında önemli bir kuruluş." diye konuştu.

Türkiye'nin babayiğit girişimcilere ihtiyaç duyduğunu anlatan Baran, özellikle yerli otomobil üretecek firmaların OSTİM'deki şirketlerin desteklerinden yararlanabileceğinin altını çizdi.

Akyurt SİAD Başkanı Ali Tekin Çelik de zirvenin "Türkiye'nin Yükselen Liderleri" temasıyla düzenlendiğine işaret ederek bu kapsamda birçok başarı hikayesi dinleyeceklerini söyledi.

Kendisinin de bu başarı hikayelerini merakla beklediğini anlatan Çelik, "Zirvenin Ankara'da yapılmasından büyük onur duyuyoruz. Burada aktarılacak paylaşımlardan iş dünyası, siyaset kurumu ve bürokrasi faydalanacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

OSİAD Başkanı Ahmet Kurt da zirvenin ardından ortaya çıkacak raporun üretimin artırılması adına önemli bir açılım olacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.