"21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri" adayları açıklandı

"21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri" adayları açıklandı
Sonuçların açıklanacağı ödül töreni, 2 Mayıs Pazartesi günü Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - "21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri"ne aday isimler açıklandı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, adaylar arasında Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Nadir Sarıbacak, Nursel Köse, Emre Kınay, Nevra Serezli, Ece Yüksel, Doğa Zeynep Doğuşlu, Çağatay Palabıyık, Necla Uygur gibi isimler yer alıyor.

Tiyatro Seçici Kurulu Başkanı Rengin Uz, "Değerli jüri üyelerimizle birlikte hassasiyetle büyük bir özen göstererek yaptığımız değerlendirmeler neticesinde adayları belirledik. Herkese başarılar diliyoruz." dedi. Sinema Seçici Kurulu Başkanı Erden Kıral da ''Seçici kurul arkadaşlarımızla çok titiz ve özenli bir çalışma ile adaylarımızı belirledik. Tüm adaylara yürekten başarılar diliyoruz." ifadesini kullandı.

Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık ise "Ödüle aday olmanın da en az ödül almak kadar önemli, verilen emeğin ve çabanın iltifatlandırılarak dikkatlerden kaçmadığının gösterilmesi biz oyuncular için çok kıymetli. Aday olan tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Ödüllerin sinema seçici kurulunda Erden Kıral, Zuhal Olcay, Burak Göral, Prof. Dr. Bülent Vardar, Fehmi Yaşar, Mehmet Aslantuğ, Vecdi Sayar, tiyatro seçici kurulunda ise Rengin Uz, Cem Duygulu, Eser Rüzgâr, Hami Çağdaş, Mehmet Çiftçi, Nil Aykon, Refika Sezik, Sevil Özdemir, Tijen Savaşkan, Tolga Polat, Yaşar İlksavaş, Ali Rıza Demirel ve İsmet Üstekin bulunuyor.

Anadolu Efes, HDI Sigorta ve Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla bu sene 21.'si yapılacak etkinlikte, geçen yıl hayatını kaybeden eski Sadri Alışık Tiyatro Seçici Kurul Başkanı Üstün Akmen adına da özel ödül verilecek.

Sonuçların açıklanacağı ödül töreni, 2 Mayıs Pazartesi günü Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.