23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Çalışkan,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çalışkan, mesajında, demokrasinin çatısı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gururla kutladıklarını belirtti.

23 Nisan'ın dünyadaki tek çocuk bayramı olduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"23 Nisan’ın çocuklar üzerinde acının, kederin, şiddetin, üzüntünün olmadığı bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın bayramını en içten duygularla kutluyorum. Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan'ın milli birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.