28 Şubat'ın 19. yılı

28 Şubat'ın 19. yılı
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği, 28 Şubat sürecinin halen hafızalarda olduğunu belirtti.Kırşehir İmam Hatip Okulları...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği, 28 Şubat sürecinin halen hafızalarda olduğunu belirtti.

Kırşehir İmam Hatip Okulları ve Mezunları Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, 28 Şubat sürecinin üzerinden 19 yıl geçmesine rağmen yaşanan zor günlerin halen hafızalarda olduğu kaydedildi.

Açıklamada, dindar kesimin hedef alındığı vurgulanarak, sürecin sadece asker tarafından değil, sözde sivil toplum örgütleri, üniversiteler, medya ve sermaye grupları tarafından yapıldığı iddia edildi.

Süreçten toplumun büyük kesiminin maddi ve manevi zarar gördüğü ifade edilen açıklamada, 28 Şubat darbesinin en büyük mağdurlarının, eğitim hakkı gasp edilen imam hatip ve üniversite öğrencileri olduğu vurgulandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.