3 aylık hamile 'çocuk gelin'e fuhuş yaptırırken yakalandı

3 aylık hamile 'çocuk gelin'e fuhuş yaptırırken yakalandı
Adana'da bir kişi, sevgilisinin askerdeki oğlunun 17 yaşındaki 3 aylık hamile eşine 50 lira karşılığında fuhuş yaptırırken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesi Akif Polat Bulvarı üzerindeki ormanlık alanda meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce sevgilisinin gelini Sümeyye A.'ya (18) fuhuş yaptırırken yakalanan ve 3 ay cezaevinde kalıp çıkan Kemal Ç. (27) isimli şahsın bu kez de sevgilisinin askerde olan oğlu Uğur A.'nın (22) eşi 17 yanındaki Gamze A.'ya fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı.

Bunun üzerine harekete geçen polis şahsı takip etmeye başladı. Yapılan bir takipte Gamze A.'yı otomobil ile ormanlık alana getiren Kemal Ç. burada parayı aldıktan sonra Gamze A. ile müşteriye ormanlık alanda buluşturdu. Bunun üzerine polis hemen operasyon için düğmeye basarak zanlıyı yakaladı. Şüpheli Kemal Ç. ve Gamze A., Ahlak Büro Amirliğine getirilerek sorguya alındı. Kemal Ç fuhuş yaptırdığını kabul etmedi.

15 YAŞINDA KAÇARAK EVLENDİ
Gamze A. ise 15 yaşında eşini sevdiği için kaçarak evlendiğini, evlendikten bir yıl sonra ailelerinin rızasıyla 16 yaşında resmi nikah yaptırdıklarını eşinin daha sonra askere gittiğini belirterek, "Eşim askere gittikten sonra kaynanamın sevgilisi Kemal Ç. evde bulunan eltime ve bana zorla fuhuş yaptırmaya başladı. Çünkü evde çalışan yoktu, bizim fuhuştan getirdiğimiz paralar ile geçiniyorlardı. Bir süre sonra polis Kemal Ç.'yi yakaladı 3 ay hapiste yattı. Ben Kozan'a kayınbabamın yanına gittim ancak onlar da durumu öğrenince beni evde tutmak istemedi. Bu nedenle ben ailemin de yanına gidemediğim için geri kaynanamın yanına geldim. Eltim baba evine giderek bunlardan kurtuldu. Ben Kemal Ç. hapisten çıkınca yine fuhuş yapmaya başladım. Önce zorla yapıyordum ama sonra alıştım" dediği öğrenildi.

GAMZE A. 3 AYLIK HAMİLE ÇIKTI
17 yaşındaki Gamze A'nın, yapılan sağlık kontrollerinde 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Gamze A. bebeğin kocasından olduğunu, eşinin askerden izne geldiğinde hamile kaldığını belirterek, "Hamile olduğum halde fuhuş yapmak zorunda kalıyordum. Evde çalışan kimse yoktu benim kazandığım parayla geçiniyorduk. Ama Kemal'den şikayetçi değilim. Çünkü o cezaevine girip bir süre sonra geri çıkacak. Kocam 25 gün sonra askerden dönüyor. Benim fuhuş yaptığımı bilmiyor" dediği öğrenildi.
Kemal Ç. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.