3 haftada, 3 gol

3 haftada, 3 gol
Karapınar Belediyespor’un Konyalı futbolcusu Memduh Işık, 3 haftada 3 gol atarak, takımın önemli gol silahlarından birisi oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Konya temsilcilerinden Karapınar Belediyespor’un başarılı kanat oyuncusu Memduh Işık, kariyerinde ilk kez mücadele ettiği bu lige müthiş bir başlangıç yaptı. 23 yaşındaki Konyalı futbolcu, ligin ilk 3 haftasını boş geçmezken, rakip filelere 3 gol bıraktı.

HER MAÇ 1 GOL

Karapınar Belediyespor forması giyen Memduh Işık, ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan ve 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Yeniçağa maçında, iç sahada oynanıp 3-1 kazanılan Anadolu Üniversitesi maçında ve son olarak deplasmanda oynanıp 2-1 kaybedilen Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçında gol atma başarısı gösterdi.

‘GOL ATMAK GÜZEL AMA ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI’

Yeşil-siyahlıların önemli gol silahları arasında yerini alan Memduh Işık, gol atmanın çok değerli olduğunu ama takımın kazanmasının daha değerli olduğunu söyledi. Işık, “Bu sezon ilk kez bu ligde mücadele ediyorum. İlk 3 haftada 3 gol attım. Gol atmak tabii ki çok değerli bir şey… Ama takımın kazanması daha önemli” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum