3 kuruş para için öldürüldü

3 kuruş para için öldürüldü
Tekirdağ’ın Marmara Ereğli İlçesinde 65 yaşındaki Hasan Demirkıran, evine misafir olarak aldığı kişiler tarafından bıçakla öldürüldü.

Olay, Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik Mahallesinde bir kampta meydana geldi. İddiaya göre, kampta bekçilik yapan Hasan Demirkıran’ın, yalnız kaldığı evine Fuat B ve Gülşen A misafir olarak geldi. Burada bir süre Alkol alındıktan sonra Fuat B, Demirkıran’a kendisine para vermesini söyledi. Ancak Demirkıran’ın, parası olmadığını belirtmesi üzerine tartışma çıktı. Fuat B de mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Hasan Demirkıran’ı çeşitli yerlerinden bıçakladı.
Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Demirkıran’ın evinden çıkan Fuat B ve Gülşen A, Demirkıran’ın üzerine kapıyı kilitleyip olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra Demirkıran’ın arkadaşları eve gelerek seslendi. Uzun süre cevap alamayınca arkadaşları Jandarmaya haberverdi. Olay yerine gelen jandarma ekibi, cumhuriyet savcısının talimatıyla kilitli olan kapının asma kilidini kırarak içeriye girdi. İçeride kanlar içinde yatan Demirkıran’ın cesediyle karşılaşıldı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 65 yaşındaki Hasan Demirkıran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Olcay Tekinay bir süre inceleme yaptı. Haberi alan Demirkıran’ın yakınları olay yerine gelerek gözyaşlarına hakim olamadılar. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Demirkıran, Marmara Ereğlisi Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.
KANLI ELBİSELERİ ÇÖP KONTEYNERİNDEN ÇIKTI
Olaydan sonra kaçan zanlı Fuat B ve kız arkadaşı Gülşen A, kaldıkları eve gelerek üzerlerindeki kanlı elbiseleri parçalayıp çöp konteynerine attı. Fuat B ve kız arkadaşı saklandıkları evde jandarma tarafından yakalandı. Olayla ilgili Yeniçiftlik Jandarma Karakoluna getirilen Fuat B ve arkadaşının ifadeleri alındı. Fuat B cinayeti işlediğini itiraf ederken, “Birlikte alkol aldık. Sonra kendisinden para istedim vermeyince bıçakladım” dedi. Gülşen A ise Fuat ile aralarında para yüzünden tartışma çıktığını belirterek "Daha sonra Fuat bıçakladı, engel olmak istedim ama başaramadım" diye konuştu.
Olayla ilgili jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.