3 oyuncu şekilleniyor

3 oyuncu şekilleniyor
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetimin “Yeni hedefimiz Avrupa” ifadesi üzerine 3 transfer istemişti. Çalımbay’ın bu konudaki oyuncu listesi de şekillenmeye başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna katacağı oyuncuları belirlemeye başladı. UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak isteyen yeşil-beyazlılarda, teknik patron Rıza Çalımbay devre arası transfer dönemi için 3 oyuncu istemişti. Deneyimli çalıştırıcı, istediği oyuncuları belirlemeye ve yönetimle paylaşmaya başladı.

İLK İSİM DEĞİŞTİ

Yönetimin UEFA Avrupa Ligi hedefi üzerine ilk olarak 8 numara transferi isteyen Rıza Çalımbay, Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmelerden sonra ilk transferin ismini değiştirdi. Çalımbay, sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Sivasspor’dan eski öğrencisi Aatıf Chahechouhe ismini yönetime sundu.

İKİNCİ TRANSFER 8 NUMARA

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci olarak da orta sahaya takviye istiyor. Deneyimli çalıştırıcı, bazı maçların ardından yaptığı basın toplantılarında buradaki problemden yakınmıştı. Çalımbay’ın bu konudaki isim araştırmaları da devam ediyor.

3. BÖLGE STOPER Mİ?

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, 3. ve son olarak takviye istediği bölgenin ise stoper mevkii olduğu düşünülüyor. Burada görev yapan oyuncuların sıklıkla sakatlanmasından dolayı problemli gören Çalımbay, bu noktaya da oyuncu isteyecek.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.