3 PUAN HASRETİ

3 PUAN HASRETİ
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Anadolu Selçukspor, 7 maçtır kazanamayan Fethiyespor’a sahasında mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar evinde ilk mağlubiyetini alırken, galibiyet hasreti de 4 maça çıktı

Spor Toto 2. Lig’in 10. haftasında evinde Fethiyespor ile karşılaşan Anadolu Selçukspor, “mutlak 3 puan” parolasıyla çıktığı mücadeleden boynu bükük ayrıldı. 55’te Özkan Taştemur’un atılmasıyla 10 kişi kalan yeşil-beyazlılar, son dakikada Volkan Koçaloğlu’nun kendi kalesine attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Anadolu Selçukspor böylelikle, bu sezon evinde ilk kez kaybetti ve 3 puan hasretini 4 maça taşıdı. Temsilcimiz son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi.

SON GALİBİYET TEPECİKSPOR’A

Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2. Lig’de son galibiyetini 6. haftada Tepecikspor’a karşı aldı. İlk yarısını 1-0 yenik kapadığı maçı ikinci yarıdaki etkili futboluyla 2-1 kazanan yeşil-beyazlıların, daha sonra çıktığı 4 mücadelede de yüzü gülmedi. Bu süreçte tek beraberliğini evinde Anadolu Üsküdarspor’dan alan Yavru Kartal, Zonguldak Kömüspor’a 2-0, Keçiörengücü ve Fethiyespor’a ise 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. Temsilcimiz, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda da Gümüşhanespor’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

PUAN DA YOK GOL DE

Anadolu Selçukspor, bu sezon puan kaybettiği maçların yalnızca birinde gol atabildi. Amed Sportif ve Anadolu Üsküdar ile berabere kalan, Erzurumspor, İstanbulspor, Zonguldak Kömürspor, Keçiörengücü ve Fethiyespor’a kaybeden yeşil-beyazlılar, bu maçlarda yalnızca 1-1 berabere kaldığı Amed Sportif ağlarına topu gönderebildi. Anadolu Üsküdar ile golsüz berabere kalan Yavru Kartal, mağlup olduğu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi. (Emre Tanrıver)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.