3 yıldır haber alınamayan yaşlı kadının evinde kemikleri bulundu
İzmir’in Konak ilçesinde yaklaşık üç yıldır kendisinden haber alınamayan yaşlı kadının evinde kemikleri bulundu. 80 yaşındaki emekli hemşire Gülşen Çoğulu’nun, eşini kaybettikten sonra yalnız yaşamaya başladığı öğrenildi.
İHA'nın haberine göre: Olay, Barbaros Mahallesi 340 Sokak’taki dört katlı binanın çatı katında meydana geldi. Pandemi döneminden bu yana üvey annesiyle görüşmeyen R.Ç., uzun süre haber alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis, çilingir yardımıyla girdiği evde çöp yığınları arasında, yatak odasında kemiklere rastladı. Üzerindeki kıyafetlerin bir kısmı çürümüş halde bulunan Çoğulu’nun uzun süre önce hayatını kaybettiği belirlendi.
Savcının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından kemikler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Mahalleli, Çoğulu’nun yıllar önce huzurevine yatırıldığını düşündüklerini belirterek yaşanan duruma tepki gösterdi. Mahalle sakini Serkan Önder, “Gülşen teyze yaklaşık 6 yıl önce huzurevine yatırıldı sanıyorduk. En son 7 yıl önce görenler olmuş. Hiçbir yakını bu kadını merak etmedi mi?” dedi.
Komşu esnaflardan Tarık Keskin ise “Yaklaşık 8 yıl önce tamirat için evine gitmiştim. Ev çöplerle doluydu, kokudan içeri giremiyorduk. Zaman zaman akıbetini merak edip tanıdıklarına sordum ama net bir cevap alamadım. Çok üzücü bir durum” ifadelerini kullandı.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.