30 Aralık Cuma Eskişehir, Kütahya, Bursa, Balkesir ve Çanakkale'de okullar tatil edildi

30 Aralık Cuma Eskişehir, Kütahya, Bursa, Balkesir ve Çanakkale'de okullar tatil edildi
Eskişehir ve Kütahya'da il geneli, Bursa, Balıkesir ile Çanakkale'de ise bazı ilçelerde okullar bir gün tatil edildi

Eskişehir ve Kütahya'da il geneli, Bursa, Çanakkale ile Balıkesir'de ise bazı ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

30 Aralık Cuma Kütahya’da okullar tatil edildi

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları, buzlanma ihtimali ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalar nedeniyle il genelinde tüm okullar ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın eğitime ara verildiği belirtildi.

Eskişehir Valiliği de yarın kentte tüm okullarda eğitime bir günlüğüne ara verildiğini duyurdu.

Balıkesir

Balıkesir Valiliğinin internet sitesinde yer alan açıklamada, Altıeylül, Balya, Bigadiç, Dursunbey, Gönen, İvrindi, Karesi, Kepsut, Manyas, Savaştepe ve Susurluk'ta okulların yarın tatil edildiği kaydedildi.

Öte yandan, Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, özelikle rakımı yüksek ilçelere bağlı çok sayıdaki mahallede yollar kapandı. İstanbul-İzmir, Balıkesir-Bandırma yollarının açık olduğu, Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan Balıkesir-Edremit karayolunun Şapçı mevkisinde trafiğin zaman zaman durduğu bildirildi.

Bursa

Bursa'nın İznik, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Yenişehir ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Çanakkale

Çanakkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle Çan, Yenice ve Ayvacık ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar ile Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar, Karaköy, Evciler, Türkmenli ve Muratlar köylerindeki taşımalı sistemli okullarda yarın eğitim öğretim yapılamayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.