30 itfaiye ekibi yangını kontrol altına almaya çalışıyor

30 itfaiye ekibi yangını kontrol altına almaya çalışıyor
Bursa'da Kestel Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil fabrikasındaki yangına 30 itfaiye müdahale ediyor.

Bursa'da Kestel Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil fabrikasındaki yangına 30 itfaiye müdahale bulunuyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'a ait Demor Home Tekstil Fabrikası'ndan geriye sadece yangından dumanlar kaldı.

Saat 12:00 esnasında Bursa Ankara yolu Çataltepe Mevkisi'ndeki fabrikada birden ortaya çıkan yangın kısa bir zamanda büyüdü. Olay yerine Bursa Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan 30 itfaiye sevk edildi. Ekipler yangına müdahale etse de tekstil hammaddelerinin kısa bir vakitte alev alması yangını adeta daha büyük bir hale getirdi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan da olay yerine gidip yetkililerden detayları öğrendi.

Siyah dumanlar bir çok yerde görülürken, havanın yağışlı olması nedeniyle itfaiye ekiplerinin işini azda olsa kolaylaştırdı. Yangında herhangi bir yaralı yada can kaybı olmadığı bildirildi.

İtfaiyenin söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.