3’lü defans bu kez olmadı!
Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 4-3 mağlup olan Konyaspor bu sezon ilk defa kalesinde 4 gol gördü. Geride kalan 10 maçta kalesinde sadece 7 gol gören yeşil-beyazlılar, Ankaragücü karşısında tam 4 gol birden yedi.
Konyaspor teknik direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçına olduğu gibi Ankaragücü karşında da sahaya 5-3-2 dizilimiyle çıktı. Ancak maçın büyük bölümünü kontrolü elinde tutarak 3-5-2’ye evrilerek oynayan yeşil-beyazlılar, geride Abdülkerim Bardakçı, Uğur Demirok ve Adil Demirbağ’dan oluşan 3’lü defansla mücadele etti.
BASİT GOLLER
Geçtiğimiz hafta bu oyun sistemiyle kazanan Konyaspor bu kez, çoğu basit hatalardan yediği gollerle, kaybetti. Bir sonraki maçta İsmail Kartal’ın önümüzdeki 3’lü defansa devam mı edeceği yoksa 4’lü defansa geri mi döneceği merakla beklenirken genel kanı Kartal’ın yeniden 4’lü defansa döneceği şeklinde.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.