“42”Nin Yükü Omuzlarında

“42”Nin Yükü Omuzlarında
Yeşil-Beyazlılar Konya’da yeni sezon hazırlıklarına başladı

Yeşil-Beyazlılar Konya’da yeni sezon hazırlıklarına başladı.  Genç futbolcu Abdülkerim Bardakçı, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söylerken yeni sezonda 42 numaralı formayı layıkıyla taşıyacağını söyledi

 

Mustafa Erdoğan

Torku Konyaspor, yurt dışı kampının ardından yeni sezon hazırlıklarına Konya’da başladı. Avusturya'da tamamladığı ikinci etap hazırlıklarının ardından iki gün izne çıkan Torku Konyaspor'da, Akhisar Belediyespor ile oynanacak lig maçı hazırlıkları Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman ile yeniden başladı. Yardımcı antrenörler eşliğinde istasyon çalışması yapan futbolcular koşu ile antrenmanı tamamladı. Geçen sezon kiralık olarak Adana Demirspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı, takıma yeniden döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Erzurum ve Avusturya kamplarının çok iyi geçtiğini ve yeni futbolcuların takıma çabuk uyum sağladığını belirten Bardakçı, “Her iki kampı da kazasız belasız tamamladık. Hedefimiz ilk maçta Akhisar Belediyespor karşısından galibiyetle ayrılarak sezona iyi başlamak. Bunun için gerekli taktik antrenmanı yaptık, kondisyon yükledik. Geçen senenin üzerinde bir başarı yakalamak istiyoruz bu sezon” dedi.

“REKABETE HAZIRIM”

Takımda kaliteli oyuncu sayısının çok olduğunu ancak hak edenin formayı giyeceğini de sözlerine ekleyen Bardakçı, “Rekabete hazırım. Kimsenin forması garanti değil. Bunu takımda yer alan hepimiz biliyoruz. Çok çalışıyoruz. Bu da takımın başarısına performans anlamında olumlu yansıyacaktır. O hafta kim iyiyse takımın kazanması adına sahada elinden geleni yapacak ve beraberinde iyi sonuçlar da gelecektir. Hepimizin düşüncesi performansımızla katkı sağlamak” dedi.

“AYNISINI YAPACAĞIM…”

Yeni sezonda 42 numaralı formayı giyeceğini ve bu anlamda yükünün biraz daha ağır olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, “Geçen sezonda PTT 1.Lig'de 42 numaralı formayı giydim ve Konya'yı mücadelemle, performansımla gayet iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Allah'ın izniyle bu senede aynısını yapacağım. Yani 42 numaralı formayı layıkıyla taşıyacağım” ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.