444 25 44 numaralı telefondan AK PARTİ İletişim Merkezi’ ni arayan vatandaşa sürpriz.

444 25 44 numaralı telefondan AK PARTİ İletişim Merkezi’ ni arayan vatandaşa sürpriz.
İletişim Merkezini arayan vatandaşa telefonun ucunda bir sürpriz vardı.

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, kısa adı AKİM olan AK PARTİ İletişim Merkezi’ nde operatör masasına oturdu. 444 25 44 numaralı telefondan ulaşılabilen bu merkezde vatandaşlardan gelen telefonlar cevaplanıyor.

Vatandaşların genelde sorun, tavsiye ve destek konularında aradıkları merkezde aramalar kayıt altına alınarak ilgili birimlere iletiliyor.

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU’ nun merkezi ziyaret ederek operatör koltuğuna oturduğu anda bir telefon geldi. Ankara Eryaman’ da çalışan Osman GÜZEL, çözüm sürecine sahip çıktığını söylerken; DAVUTOĞLU destek için teşekkür ettikten sonra Osman GÜZEL’ e “ben kimim?” sorusunu sordu. Vatandaşın “AK PARTİ’ de çalışıyorsunuz” demesi üzerine DAVUTOĞLU “doğru AK PARTİ’ de çalıştığım doğru, tahmin et bakalım, çıkartıyor musun bir yerden” dedikten sonra kendisinin başbakan olduğunu söyledi.  Osman GÜZEL’ in “telefona çıkacağınızı tahmin edemedim” demesi üzerine DAVUTOĞLU kahkaha attı ve “çözüm sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz inşallah merak etmeyin” diyerek GÜZEL’ e moral verdi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum