5 Konya ekibi de BAL'a başvurdu

5 Konya ekibi de BAL'a başvurdu
Ereğlispor, Akşehirspor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Sarayönü Belediyespor, Gölyazıspor takımları BAL'akatılım başvurularını yaptı.

 

2020-2021 sezonunda 268 takımın katılma hakkının bulunduğu Bölgesel Amatör Lig'de  kulüpler için başvuru tarihi sona erdi. Bu sezon lige katılma hakkı bulunan 5 Konya temsilcisi; Ereğlispor, Akşehirspor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Gölyazıspor takımları katılım başvurularını yaptı.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bölgesel Amatör Lig'de cevabı merakla beklenen soru, liglerin ne zaman başlayacağı. BAL’ın başlaması halinde statünü nasıl olacağı da cevabı merakla beklenen bir başka soru. Pandemi tedbirleri kapsamında ertelenen BAL’ın salgının seyrine göre “Şubat” ayı ortalarında başlayabileceği belirtiliyor. Liglerin mutlaka oynanması gerektiği yönünde görüş belirten amatör futbol camiası, hızlandırılmış bir fikstür ile sezonun sorunsuz tamamlanabileceğini düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.