'Altılı Masa'da çatal, kaşık, bıçak, tabak kalktı!

'Altılı Masa'da çatal, kaşık, bıçak, tabak kalktı!
"Altılı Masa" Demokrat Parti'nin (DP) ev sahipliğinde toplandı.

Altılı Masa, Anayasa değişikliği tanıtım programı sonrası Ankara'da Demokrat Parti'nin (DP) ev sahipliğinde toplandı.

6'lı masa toplandı! Masada dikkat çeken ayrıntı!

Son olarak 14 Kasım tarihinde Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi ev sahipliğinde buluşan altı muhalefet partisi lideri, Demokrat Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

6'lı masa toplandı! Masada dikkat çeken ayrıntı!

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya sırasıyla Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı.

6'lı masa toplandı! Masada dikkat çeken ayrıntı!

"Altılı Masa" Demokrat Parti'nin (DP) ev sahipliğinde toplandı

MASADA DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Bugüne kadar defalarca bir araya gelen ve siyasi magazin konusu haline gelen Altılı Masanın toplantıları "altın gününe" ve "yemekteyiz" programlarına benzetiliyordu.

Önceki toplantıların aksine, Altılı Masanın son iki toplantısında masada çatal, bıçak ve yemek tabaklarının olmaması dikkatlerden kaçmadı.

6l-masa-001.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "KOMŞU SEN BİR YEMEK HAZIRLA SANA GELELİM..."

Konya'da dün gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gencin, "Karşınıza tek başına çıkmaya cesaret edemeyenler ortak masa etrafında toplandı. Hala aday çıkaramadılar. Sizce altılı masa aday çıkarabilecek mi, çıkaramadan dağılacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Er veya geç, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimi çalışmaya başladığı andan itibaren mecburen adaylarını açıklayacaklar. Ne zaman, YSK seçim takvimini açıkladığı zaman. Şu anda onlar gündemi meşgul etmenin gayreti içerisindeler. Gündemi nasıl meşgul ederiz, işte 'Sen bir yemek hazırla sana gelelim, komşu sen bir yemek hazırla sana gelelim.' Şu ana kadar yaptıkları bu."

FATİH ERBAKAN: "YİYİP İÇİP DAĞILIYORLAR..."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da, Altılı Masa için "Yiyip içip dağılıyorlar" ifadesini kullanmıştı.

20220328-2-52824150-75195299.jpg

20220212-2-52144235-73601528.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.