70 yaşında ama tribünden kopamıyor

70 yaşında ama tribünden kopamıyor
Karapınar’da yaşayan İbrahim Küpeli ilerleyen yaşına rağmen spordan kopamıyor

Karapınar’da yaşayan İbrahim Küpeli ilerleyen yaşına rağmen spordan kopamıyor. Uzun süre Karapınarspor’da futbol oynayan ve yöneticilik yapan İbrahim Küpeli, futbol karşılamalarını izleyerek spordan kopmanın mümkün olmadığını gösteriyor. Amatör müsabakalarının sıkı takipçisi olan Küpeli Karapınar, Emirgazi ve Ereğli’deki karşılaşmaları yakından takip ediyor.

70 yaşındaki İbrahim Küpeli, “Amatör sporu izlerken büyük zevk alıyorum. Yaz kış fark etmiyor. Yeter ki futbol maçı olsun. Zamanım oldukça bölgedeki maçları takip ediyorum. Şimdiki imkân bakıyorum da bazen ‘ah’ diyorum. Çok büyük sıkıntılar ile spor yaptık. Saha toz, toprak, ayakkabı yok, formalarımız kendimiz yıkarız. Şimdi her imkan var. Kötü alışkanlıklardan uzak durmak adına sporu desteklemeliyiz. Bazen tribünde beni gören gençler şaşırsa da ben halimden çok memnunum” dedi. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.