8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü
BARTIN (AA) - Bartın'da Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fener Alayı ve Kadın Yürüyüşü düzenlendi. Bartın Belediyesi bandosu eşliğinde meşalelerle...

BARTIN (AA) - Bartın'da Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fener Alayı ve Kadın Yürüyüşü düzenlendi.

Bartın Belediyesi bandosu eşliğinde meşalelerle Belediye Sosyal Tesisleri mevkisinde toplanan grup, buradan Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdü, gruptakiler burada İstiklal Marşı’nı okudu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri yürüyüş etkinliğinin ülke genelinde sadece Bartın’da yapıldığını söyledi.

Türkiye'nin bağımsızlığı, birliği ve beraberliği için bu şekilde yürüyebilmenin çok önemli olduğunu ifade eden Akın, "Gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüş vesilesiyle bugün şehit olan vatan evladına Allah rahmet eylesin. Ailesine Allah sabırlar versin. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe ne bu devlet bölünecek, ne ezan susacak, ne de bayrak inecek. Şehitlerimizin ve atalarımızın bize bıraktığı bu ülkeyi böldürmemek için sonuna kadar bu mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.