81 ilde ve yurt dışında iftar sofraları kurulacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, ramazan ayı boyunca 81 ilde ve Bosna Hersek, Kosova ile KKTC’de iftar sofraları kuracak.
Vakıflar Genel Müdürlüğü, mazbut vakıfların hayır şartlarını yerine getirme çalışmaları kapsamında Türkiye’nin 25 bölgesinde faaliyet gösteren Vakıflar Bölge Müdürlükleri aracılığıyla vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği sunacak. Ramazan ayının 29 günü boyunca devam edecek organizasyon kapsamında, birçok noktada iftar sofraları kurulacak.
İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Malatya gibi illerin yanı sıra Bosna Hersek, Kosova ve KKTC’de belirlenen alanlarda da iftar programları düzenlenecek. Konya’daki iftar noktası ve diğer illerdeki detaylar, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.