850 bin TL'lik vurgun kargo çalışanı tutuklandı

850 bin TL'lik vurgun kargo çalışanı tutuklandı
Adana'da teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28'ni satıp kendisine otomobil satın aldı.

Alınan bilgiye göre, özel kargo şirketinde çalışan Azim G. (21), 1 Kasım günü teknoloji mağazasına teslim edeceği 3 koli içerisindeki telefon değeri 850 bin TL olan 33 cep telefonunu çaldı.

MAĞAZA ÜRÜNÜN GELMEMESİ ÜZERİNE HEMEN DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, mağazaya gelerek güvenlik kameralarını izlemeye başladı. Polis, 700 saatlik güvenlik kamerası izlemesinin ardından kargo çalışanı Azim G.'nin teknoloji mağazasından telefonları vermeden çıktığı tespit edildi.

İncelemeler ve kamera kayıtları sonuçlarına göre hakkında arama kararı çıkartıldı .

Azim G, Sarıçam ilçesi Orhangazi Mahallesi'nde evinde Polisler tarafından yakalandı. Operasyonda şüphelinin evinde çaldığı 5 cep telefonu da tespit edildi.

28 TELEFONU SATIP KEDNİSİNE ARAÇ ALMIŞ

Yakalanan şahıs 28 cep telefonunu satıp, piyasa değeri 400 bin TL olan bir otomobil aldığını itiraf etti, aracı da sevgilisi İ.D.'nin (19) üzerine yaptırdığı görüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.