9 ilde aranan suç makinesi Konya'da yakalandı!

9 ilde aranan suç makinesi Konya'da yakalandı!
 Editör
Çok sayda suç dosyası bulunan şahıs Konya'da yapılan çalışmalarda kıskıvrak yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suç ve suçluyla mücadele kapsamında yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde, bilişim sistemleri üzerinden dolandırıcılık başta olmak üzere 11 ayrı suçtan aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Üniversitesi Hastanesi yakınlarında izine rastladığı şahısa operasyon düzenledi. Şahıs kaçmaya bile fırsat bulamadan kıskıvrak yakalandı.

konya-suclu.jpg

11 AYRI DOSYADAN 18 SUÇ KAYDI!

Gözaltına alınan S.T. (48) isimli şahsın; Konya, Ankara, Kastamonu, Diyarbakır, Samsun, Aydın, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ illerinde karıştığı olaylar nedeniyle arandığı belirlendi. Şahsın; Bilişim Sistemleri Suretiyle Dolandırıcılık, Kamu Görevlisi veya Banka Çalışanı Olarak Tanıtması Suretiyle Dolandırıcılık, Kasten Yaralama suçları başta olmak üzere toplam 11 ayrı dosyadan aranma kaydının ve 18 adet suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ¨Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için suç odaklarına karşı yürüttüğümüz operasyonel faaliyetlerimiz kararlılıkla devam edecektir.¨ denildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.