9 Yıllık Aşıklar Nikah Masasında!

9 Yıllık Aşıklar Nikah Masasında!
Yıllardır büyük bir aşk yaşayan Türkçe rap müziğinin ünlü ismi Fuat Ergin ile Milliyet editörlerinden Müjde Yazıcı dünya evine girdi. Müjde Yazıcı ile Fuat Ergin sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. 9 yıllık aşıklar nikah masasında!

Yıllardır büyük bir aşk yaşayan Türkçe rap müziğinin ünlü ismi Fuat Ergin ile Milliyet editörlerinden Müjde Yazıcı dünya evine girdi.Müjde Yazıcı ile Fuat Ergin sade bir törenle hayatlarını birleştirdi. 9 yıllık aşıklar nikah masasında!


ÜNLÜ ÇİFT NİKAHLANDI!

Türkçe rap müziğinin başarılı isimlerinden Fuat Ergin, uzun süredir birlikte olduğu Berlin ve Milliyet editörlerinden Müjde Yazıcı ile hayatını birleştirdi. 

9 yıldır birlikte olan Fuat Ergin ve Müjde Yazıcı Berlin Türkiye Konsolosluğu'nda nikah masasına oturdu. Fuat Ergin ve Müjde Yazıcı mutluluklarını sosyal medyadan paylaştı.

Fuat Ergin ile Müjde Yazıcı'nın nikah şahitliğini Hürriyet gazetesi yazarı Melih Alphan ve gazeteci yazar Marcus Staiger üstlendi. 

42 yaşındaki Fuat Ergin Twitter hesabından "Mutluyum evlat" şeklinde attığı tweetle, mutluluğunu duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.