A Milli Erkek Voleybol Takımı, Romanya'yı Konya'da ağırlayacak

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Romanya'yı Konya'da ağırlayacak
A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu üçüncü maçında 04 Haziran 2023 Pazar günü Romanya'yı Konya'da ağırlayacak

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Portekiz’e konuk olacak. Desportivo Municipal de Santo Tirso’da oynanacak mücadele TSİ 22.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

ROMANYA MAÇI KONYA'DA

Filenin Efeleri, 04 Haziran 2023 Pazar günü Romanya'yı Konya'da ağırlayacak. Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde saat 17.00'de başlayacak. A Grubu'nda yer alan millilerin grubunda Danimarka, Romanya ve Portekiz yer alıyor. Ay-yıldızlılar İlk maçında deplasmanda Danimarka’yı 3-0 mağlup ederek organizasyona galibiyet ile başladı.

turkiye-a-erkek-1200x720.jpg

STATÜ

Lig usulüne göre oynanan ve 6 ayaktan oluşan Avrupa Altın Ligi'nde gruplarını ilk sırada tamamlayan 3 takım ve final etabına ev sahipliği yapacak ülke, Final Four müsabakaları oynamaya hak kazanacak. Final Four müsabakalarına ev sahipliği yapacak ülke, grubunu ilk sırada tamamlaması halinde ise gruplarda en iyi ikinci sırada yer alan takım Final Four'daki yerini alacak.

FİNAL FOUR 24-25 HAZİRAN'DA

CEV Avrupa Altın Ligi'nde Final Four müsabakaları, 24-25 Haziran 2023 tarihlerinde oynanacak. CEV Avrupa Altın Ligi Final Four'unda final oynayan takımlar, FIVB Challenger Kupası'nda mücadele etme hakkı elde edecek. FIVB Challenger Kupası'nda şampiyon olan takım ise, 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi (VNL) biletini alacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın CEV Avrupa Altın Ligi maç programı belli oldu: Romanya maçı Konya'da

VOLEYBOL MİLLİ TAKIMININ ALTIN LİG MAÇ PROGRAMI

27 Mayıs

Danimarka 0-3 Türkiye

31 Mayıs

Portekiz - Türkiye

4 Haziran

Türkiye - Romanya (KONYA)

10 Haziran

Romanya - Türkiye

14 Haziran

Türkiye - Portekiz (ANKARA)

17 Haziran

Türkiye - Danimarka (ANKARA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.