AA'dan "Kurumsal Habercilik Eğitimi"

AA'dan "Kurumsal Habercilik Eğitimi"
Anadolu Ajansı tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Basın Müşavirliği personeline yönelik verilen "Kurumsal Habercilik Eğitimi" başladı- Eğitim 7 Nisan'a kadar sürecek ve 42 saat pratik ve teorik ders işlenecek

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Basın Müşavirliği personeline yönelik verilen "Kurumsal Habercilik Eğitimi" başladı.

AA Haber Akademisinin düzenlediği eğitimde ders içerikleri ve diğer konular, katılımcıların ihtiyaçları doğrultusunda belirlendi. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Salonunda yapılacak eğitim, 7 Nisan'a kadar sürecek.

Eğitimde toplam 42 saat pratik ve teorik ders işlenecek.

Haber Merkezi Yayın Yönetmeni Selçuk Aval Haber Yazım Teknikleri (14 saat), Yeni Medya Haberleri Editörlüğü Muhabiri Okan Yüksel Yeni Medya Uygulamaları (4 saat), Görsel Haberler Editör Vekili Erhan Sevenler Fotoğraf Çekim ve İşleme Teknikleri (10 saat), Görüntülü Haber Editörlüğü Başkameraman Ahmet Önder Görüntü Çekim ve İşleme Teknikleri (10 saat), Görüntülü Haber Editör Yardımcısı ve Montajcı Furkan Düzcan Multimedya Uygulamaları (4 saat) başlıklı konuları anlatacak.

Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.