AA'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması
Amasya Valisi Çomaktekin, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak 4 fotoğraf beğendi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak 4 fotoğraf beğendi.

Vali Çomaktekin, Amasya muhabirini makamında ağırlayarak, "Yılın Fotoğrafı" oylaması hakkında bilgi aldı.

Fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Çomaktekin, haber kategorisinde Ali Hasan tarafından çekilen "Kardeşe Elveda", Ashraf Amra'nın çektiği "Morglarda Yer Kalmayınca" ve Issam Rimavi tarafından çekilen "Ayrım Duvarında Delik" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Çomaktekin, yaşam kategorisinde ise Kerem Kocalar'ın çektiği "Annesinin Terk Ettiği Babun" başlıklı fotoğrafı oyladı.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Vali Çomaktekin, birbirinden özel fotoğraflar içerisinde hüzün ve sevincin yer aldığını belirtti.

Fotoğrafları çeken AA ekiplerini kutlayan Çomaktekin, şunları kaydetti:

"Filistin'de çekilen fotoğraflar, masum, suçsuz, günahsız çok küçük yaştaki insanların bir zalim zihniyet tarafından nasıl acımasızca katledildiğinin birer göstergesi. Yüreğinde merhamet duygusu ve insan sevgisi olan her insanın mutlak surette etkileneceği, çok şey düşündürmesi gereken fotoğraflar bunlar. Anadolu Ajansı, insanlığın sorunlarını ön plana çıkarma, merhamet ve sevgiye çağırma adına çok güzel fotoğraf karelerini topluma sunuyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.