Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 5 fotoğraf için oy kullandı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 5 fotoğraf seçti.

Başsoy, oylamaya sunulan, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "Haber", "Yaşam" ve "Spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Elif Öztürk'tün "Kahraman itfaiyeci" ile Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'ten ilk iftar" başlıklı fotoğrafını seçen Başsoy, Yaşam kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali dede ve kedisi", Spor kategorisinde de Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" ve Burak Akbulut'un "Karatenin sultanları" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Belediye Başkanı Başsoy, Anadolu Ajansının saygın ve tarafsız haber konusunda dünyada söz sahibi olduğunu belirterek, "Anadolu Ajansı ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum, çok ilginç fotoğraflar buldum. Yaşam, Spor ve Haber kategorisinde kendimize göre beğendiğimiz enteresan bulduğumuz fotoğrafları oyladık, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.