Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
TBMM Başkanı Kahraman, "Yılın Fotoğrafları" adaylarından 3 fotoğrafa oy verdi

TBMM (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Anadolu Ajansı (AA) tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Fotoğrafları Yarışması"nda 3 fotoğrafa oy verdi.

Kahraman, "Haber" kategorisindeki 19, "Yaşam" kategorisindeki 15 ve "Spor" kategorisindeki 11 fotoğrafı tek tek inceledi.

İlk olarak "Haber" kategorisi için oy veren İsmail Kahraman, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden bir fotoğraf karesini beğendi. Kahraman, İstanbul Taksim Meydanı'nda toplanan vatandaşların FETÖ darbe girişimini protesto ettiği gösteriyi görüntüleyen Münir Zakiroğlu'nun fotoğrafını seçti.

Bu fotoğrafta kimsenin objektife bakmadığını, o günün heyecanının çok iyi ifade edildiğini kaydeden TBMM Başkanı Kahraman, "Çarşaflısından bıyıklısına, gencinden yaşlısına..." dedi.

İsmail Kahraman, "Yaşam" kategorisinde ise İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik son saldırıları sonucu evleri yıkılan Beyt Lahya'da yağmura hazırlıksız yakalanan Filistinliler'in yer aldığı fotoğraf için oy verdi.

Kahraman, "Spor" kategorisinde de efsanevi boksör Muhammet Ali'yi uğurlamak için ABD'nin Louisville şehrinde yapılan hazırlıklardan bir kareyi beğendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.